40 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Кукурудзяне борошно – це подрібнені до стану порошку зерна кукурудзи. Використовується вона у кулінарії, для надання легкості стравам, а також у косметології. У зв'язку з тим, що кукурудзяне борошно не містить глютен, а також завдяки вітамінно-мінеральному комплексу, що міститься в ній, часто саме цей продукт радять включати в дієтичний раціон харчування.
На відміну від пшениці, кукурудза є безглютеновою культурою, що має певне значення для прихильників здорового харчування.
Користь кукурудзяного борошна
Вживання в їжу кукурудзяного борошна, позитивно впливає на організм людини, за рахунок великої кількості корисних властивостей:
- покращує роботу кишківника завдяки великому вмісту клітковини;
- покращує циркуляцію крові, роботу головного мозку, а також відновлює нервову систему завдяки великій кількості тіаміну;
- відновлює кровоносну систему, бореться із великою кількістю холестерину в організмі;
- підтримує мікрофлору ротової порожнини;
- уповільнює старіння клітин;
- збільшує зростання м'язів, тому корисна для спортсменів;
- при регулярному використанні покращує колір обличчя.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 7,6 г
Жири: 1,9 г
Вуглеводи: 72,2 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1397 кДж/334 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Кукурудза |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1 кг |