91 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Борошно отримують шляхом помелу рису. Найчастіше сировиною служить білий шліфований сорт, хоча в країнах Азії використовується і коричневий. Продукт з шліфованого рису має білосніжний колір, пудрову консистенцію, позбавлений смаку і запаху. Таке борошно містить багато крохмалю (80% обсягу борошна). Користь рисового борошна обумовлена, в першу чергу, рослинним білком, який має повноцінний амінокислотний склад, необхідний для нормального функціонування людського організму.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 7,0 г
Жири: 0,6 г
Вуглеводи: 77,9 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1318 кДж/315 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Рис |
Вага | 1 кг |
Вид крупи | Рисова |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |