68 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Борошно смаженої гречаної крупи – ще один різновид продуктів з гречки, яка славиться своїм неповторним смаком і вітамінним складом. За своєю консистенцією вона мало чим відрізняється від пшеничного борошна, хіба що тільки кольором (див. фото), але користі гречана мука може принести набагато більше.
Издавна славянский народ ценил гречиху и продукты, которые из нее изготавливали, а пришло к нам это растение из далекой Азии, где любые крупы ценятся выше других продуктов. В наше время гречневая мука не является такой же популярной, как пшеничная, но все-таки иногда ее добавляют в выпечку. Также часто гречневую муку можно увидеть в составе всевозможных детских или диетических продуктов.
Склад гречаного борошна багатий корисними макроелементами і мікроелементами. У гречаної борошні міститься також і маса вітамінів, таких як Е, С, РР і вітамінів групи В. З мінералів у гречаної борошні можна виявити:залізо,йод, калій, кальцій, магній, мідь, натрій, сірка, фосфор, фтор, цинк та багато інших.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 9,3 г
Жири: 3,7 г
Вуглеводи: 75,3 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1557 кДж/372 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.5 кг |
Вид крупи | Гречана |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |