123 ₴
Показати оптові ціниБорошно смаженої гречаної крупи – ще один різновид продуктів з гречки, яка славиться своїм неповторним смаком і вітамінним складом. За своєю консистенцією вона мало чим відрізняється від пшеничного борошна, хіба що тільки кольором (див. фото), але користі гречана мука може принести набагато більше.
Здавна слов'янський народ цінував гречку і продукти, які з неї виготовляли, а прийшло до нас це рослина з далекої Азії, де будь-які крупи цінуються вище за інших продуктів. В наш час гречана мука не є такою ж популярною, як пшеничне, але все-таки іноді її додають у випічку. Також часто гречану муку можна побачити у складі всіляких дитячих або дієтичних продуктів.
Склад гречаного борошна багатий корисними макроелементами і мікроелементами. У гречаної борошні міститься також і маса вітамінів, таких як Е, С, РР і вітамінів групи В. З мінералів у гречаної борошні можна виявити:залізо,йод, калій, кальцій, магній, мідь, натрій, сірка, фосфор, фтор, цинк та багато інших.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 9,3 г
Жири: 3,7 г
Вуглеводи: 75,3 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1557 кДж/372 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1 кг |
Вид крупи | Гречана |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |