159 ₴
Киноа — псевдозерновая культура, которая впервые появилась в Южной Америке, а индейцы называли этот ценный злак — золотым зерном.
Крупа киноа должна быть в вашем рационе, если вы заботитесь о своем здоровье.
Киноа белая усваивается организмом практически полностью, а наличие большого количества витаминов, минералов и аминокислот делает одним из самых полезных злаков.
Главная польза киноа состоит в том, что она укрепляет волосы, зубы и кости благодаря аминокислоте лизин, которая усваивает кальций.
Вживання цього диво злаку допоможе вам у боротьбі з підвищеним цукром у крові, холестерином, шкідливими речовинами і токсинами.
Як правильно варити кіноа?
1. для початку потрібно крупу близько 1-2 хвилинки;
2. потім потрібно додати воду в пропорції 1:2 і посолити;
3. варити 15 хвилин.
4. насолоджуйтеся смачною і корисною кашею
Перуанська крупа кіноа біла відрізняється від індійської розміром крупинок, вони більше, а колір - світліше.
Країна виробник: Перу
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 13,6 г
Жири: 5,8 г
Вуглеводи: 70,0 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1585 кДж/378 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Перу |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.5 кг |
Вид крупи | Кіноа |
Колір | Білий |