126 ₴
Показати оптові ціниЧорний кмин - унікальні насіння з вельми незвичайним складом. Вони активно застосовуються в народній медицині, а також використовуються в кулінарії.
Борошно насіння чорного кмину багата мінеральними речовинами, клітковиною, вітамінами різних груп, жирними кислотами. Продукт підвищує імунітет, корисний для шкіри і волосся, покращує травлення, позитивно впливає на серце, судини. Його можна застосовувати при цукровому діабеті, атеросклерозі, проблеми з кишечником.
Найбільш відоме застосування борошна чорного кмину в кулінарії. Продукт здатний збагатити будь-яку страву. Його змішують з іншими видами борошна для приготування корисної випічки, додають в різні соуси, десерти, каші. Для загального зміцнення організму, постачання корисними речовинами і підвищення імунітету борошно приймають окремо від їжі, пропивають курсами по 30-40 днів, далі роблять перерву 2 тижні.
Як приймати борошно чорного кмину:
Починають з 0,5 ч. Л., Поступово збільшують разову дозу до 1 ст. л. Існує безліч рецептів з додаванням меду. Він підсилює властивості кмину, підвищує засвоєння. Для разової дози достатньо 1 ч. Л. Мед можна також розчиняти в рідини разом з основним продуктом.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 18,2 г
Жири: 10,1 г
Вуглеводи: 1,1 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 694,5 кДж/166 ккал
Основні | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |
Культура | Чорний кмин |