242 ₴
218 ₴
Мигдальне борошно - зберігає всі корисні властивості горіхів. Вона насичує організм поживними речовинами і білком, покращує зір, допомагає при недокрів'ї, безсонні, благотворно позначається на роботі жіночих репродуктивних органів.
Приготування
Перед подрібненням горіхи потрібно звільнити від шкірки. Для цього їх занурюють на 1 хвилину в киплячу воду або заливають на 15 хвилин окропом. Після цього мигдаль підсушують в духовці і перемелюють в кавомолці.
Горіхи потрібно перемелювати маленькими порціями і контролювати, щоб виділяється масло не перетворило борошно в пасту.
Спосіб застосування
Мигдальний борошно використовується при приготуванні таких десертів, як макаронів, біскотті, Женуаз, декуаз, марципан, мигдальне печиво, грушевий пиріг з Франжіпані. Її можна додавати в будь-який тісто, щоб надати йому мигдальний аромат.
Крім того, мигдальне борошно додають в каші, супи, соуси, різноманітні начинки, крему.
Якщо додати мигдалеву борошно в тісто, то воно не буде пересушувати при випіканні, оскільки вона зберігає вологу.
Країна виробник: США
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 21,1 г
Жири: 43,3 г
Вуглеводи: 13,1 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 2341 кДж/559 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | США |
Вага | 0.3 кг |