Масло виноградних кісточок
Масло виноградних кісточок починає диміти при високій температурі (близько 216 °C), тому його можна використовувати у високотемпературних методи обробки продуктів. Завдяки чистому і легкому смаку, його часто використовують для заправки салатів та в майонезах, а також як основу для масляних витяжок з часнику, розмарину та інших прянощів або спецій.
- T-1141
- T-1240
- T-2449
- T-0456555 ₴Немає в наявності+380 (96) 360-36-36Telegram, Viber
- +380 (63) 501-80-81
- +380 (99) 440-90-98
- T-0457315 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (96) 360-36-36Telegram, Viber
- +380 (63) 501-80-81
- +380 (99) 440-90-98
- T-1377210 ₴Немає в наявності+380 (96) 360-36-36Telegram, Viber
- +380 (63) 501-80-81
- +380 (99) 440-90-98
- T-1378480 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (96) 360-36-36Telegram, Viber
- +380 (63) 501-80-81
- +380 (99) 440-90-98
- T-1241293 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (96) 360-36-36Telegram, Viber
- +380 (63) 501-80-81
- +380 (99) 440-90-98