80 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Сухой имбирь представляет собой настоящий кладезь полезных компонентов, необходимых организму. В нем содержится множество витаминов группы А, В, К, С, а также огромный список других полезных веществ.
Имбирь используют в медицине и питании, благодаря полезным свойствам. Его употребляют в сыром и молотом виде, в виде сока или масла. В аптеках он представлен в виде порошка и капсул.
Імбир додають в страви у вигляді спеції під час приготування випічки, десертів і цукерок. Він часто стає одним з інгредієнтів соусів, маринадів, супів, салатів і коктейлів. Корінь імбиру відтіняє смак м'яса і овочевих страв.
У складі імбиру присутні клітковина, рибофлавін, пантотенова і кавова кислоти, тіамін, куркумін, капсаїцин і флаваноїди.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Імбир |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 0.15 г |
Склад | сушений корінь імбиру |