81 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Жовта чечевиця має відмінність від інших видів сочевиці тим, що швидко розварюється – вона не має оболонки. Отримують жовту сочевицю способом шліфування зеленої сочевиці. У неї приємний, ніжний смак , злегка грибний, а зі спеціями вона ще краще
Для полной готовности ей достаточно всего 10 минут. Поэтому данный вид чечевицы как нельзя лучше подходит для пюре, паштетов, рагу, различный начинок, да и суп с желтой чечевицей готовится очень быстро.
Країна виробник: Туреччина
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 24,2 г
Жири: 1,7 г
Вуглеводи: 53,3 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1360 кДж/325 ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вага | 0.5 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |
Основні | |
Вид крупи | Сочевична |