257 ₴
Персики в'ялені складаються з:білків, жирів, вуглеводів, вітамінів: А, В, С, Е; мікро-і макроелементів: калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, залізо, цинк, марганець, мідь та ін.
Персики в'ялені цінуються за те, що вони мають антиоксидантні властивості, завдяки яким їх використовують як профілактичний засіб проти ракових захворювань. Доведено, що ці плоди роблять благотворний вплив на серце і нервову систему. Сприяє поліпшенню складу крові, нормалізації роботи жовчного міхура та ШЛУНКОВО-кишкового тракту.
Країна виробник: Китай
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 2,3 г
Жири: 0,6 г
Вуглеводи: 62,6 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1041 кДж/249кал.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Культура | Персики |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | в'ялені |