65 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Сушена шипшина – висушені плоди багаторічного дикоростучого чагарника, які здавна цінуються і широко використовують у медичних цілях, косметології та в кулінарії. Ці невеликі висушені червоні плоди дикої троянди містять у собі велику кількість корисних речовин, які накопичуються в міру визрівання ягід.
Склад сушеної шипшини мало чим відрізняється від свіжих плодів, а ось кількість найкорисніших речовин у висушених плодах значно вища. Сушені плоди мають багатий склад:
- насамперед, це вітамін С, В, К, Р;
- дубильні речовини, такі як кальцій, марганець та калій;
- мінеральні речовини: фосфор, магній, залізо, мідь, цинк та ін.;
- пектинові речовини;
- органічні кислоти;
- каротин, кверцетин, лікопін та інші корисні сполуки.
Корисні властивості:
- як загальнозміцнюючий засіб для підвищення імунітету;
- для зміцнення судин;
- як вітамінний комплекс при виснаженні, авітамінозі та в післяопераційний період для відновлення сил;
- для боротьби з підвищеним тиском та серцевими недугами;
- для покращення травлення та його нормалізації;
- у лікуванні туберкульозу;
- при крововтратах;
- як потужний антиоксидант і при багатьох інших недугах.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 3,6 г
Жири: 0,3 г
Вуглеводи: 41,9 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 774 кДж/185кал.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Шипшина |
Вага | 500 г |