

330 ₴
Показати оптові ціни
Насіння фенхелю - це ароматна спеція, яку використовують як у кулінарії, так і в народній медицині. Популярність ця рослина набула ще з часів Стародавньої Греції, коли в приготуванні їжі використовувалися практично всі частини фенхелю, починаючи з цибулини та стебел, а закінчуючи насінням та листям.
При запаленні легенів, бронхіті та гепатиті теж незайвим буде вживання страв із додаванням фенхелю. Крім того, корисний він і для вагітних жінок на останніх термінах вагітності, оскільки застосування продукту покращує лактацію.
У кулінарії мелений, а також насіння фенхелю використовується як спеція для надання стравам особливого аромату і присмаку. Їх використовують для прикраси гамбургерів, пиріжків та іншої випічки. Також відомі випадки додавання продукту до алкогольних напоїв для того, щоб зробити їх смак більш насиченим та терпким.
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 1000 г |
| Країна виробник | Єгипет |