156 ₴
Показати оптові ціниЯгоди ялівцю, як і сам хвойний чагарник, на якому їх можна виявити – продукт унікальний. Адже всі його корисні властивості складно перерахувати. Причому люди з давніх-давен вважали ялівець не лише ліками, а й магічною рослиною.
Користь ягід проявляється у кулінарії, де вони використовуються як ароматичні приправи, а також у лікеро-горілчаному виробництві, де виготовляються ялівцеве пиво та горілка.
У ялівці також міститься речовина кедрол, без якого немислимо сучасне мистецтво парфумерії, оскільки його основною функцією є фіксація запахів. Не кажучи вже про ароматичні масла, що видобуваються з рослини. За корисними властивостями цієї речовини можна написати багатотомні трактати. Ялівцеві плоди багаті на мінеральні речовини, але головний скарб ягід – це ефірна олія, концентрація якої досягає 2%.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,0 г
Жири: 0,0 г
Вуглеводи: 51,9 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 485кДж/116кал.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Вага | 150 г |