306 ₴
Сушена морква - це не тільки унікальний продукт, але і чудовий спосіб зберегти цей вітамінний коренеплід на тривалий час. Хоча б раз застосувавши його у своїй оселі, ви оціните переваги сушеного продукту.
Застосування сушеної моркви можна знайти найрізноманітніше. Успішно застосовують продукт як із приготуванні їжі, і у народній медицині.
У кулінарії продукт використовують у всіх стравах, у рецептурі яких потрібний свіжий коренеплід. Хоча морквина і не є дефіцитним товаром, але іноді просто не вистачає часу на її очищення та подрібнення.
Змішуючи моркву з іншими сушеними овочами та зеленню, можна отримати чудову смакову приправу, яка додасть вашим стравам завершеного смаку. У таких сумішах коренеплід найчастіше поєднується з:
- паприкою;
- сушеною петрушкою;
- кропом;
- сушеним коренем або зеленню селери;
- сушеною цибулею;
- кінзою;
- базиліком.
Калорійність сушеної моркви становить 221 ккал на 100 г продукту.
Склад сушеної моркви відрізняється високим вмістом каротину, а також харчових волокон, калію, заліза, фосфору, вітаміну С і фолієвої кислоти.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Основні | |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип спецій | Морква |