
250 ₴
Перець рожевий горошок є однією з найбільш затребуваних прянощів, яку використовують при приготуванні різноманітних страв. На вигляд ягоди перцю нагадують журавлину, дозрівають плоди на дереві шинус, яке можна зустріти у Бразилії, США, Австралії, Аргентині.
Аромат перцю рожевого горошком наближається до запаху свіжої м'яти з невеликою присутністю анісу. За смаковими відчуттями перець трохи нагадує імбир, але він не такий пекучий, а скоріше, навпаки, із кисло-солодким присмаком.
До складу рожевого перцю горошком входить багато корисних для організму речовин:
- вітаміни В, С, Е та Н;
- мінерали (калій, кальцій, залізо, марганець, магній, натрій, фосфор);
- ефірні масла.
Деякі країни використовують червоний перець горошок для приготування кондитерських виробів, різних солодощів і навіть напоїв. Також цей продукт використовують у медицині. Як виявилося, рожевий перець сприятливо впливає на роботу шлунково-кишкового тракту, а також серцево-судинної системи людського організму.
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 150 г |
| Країна виробник | Мадагаскар |
| Склад | 100% перець рожевий |
| Користувальницькі характеристики | |
| Упаковка | Пакет |
| Тип спецій | перець рожевий |