337 ₴
Мигдаль смажений в шкаралупі - це обсмажений мигдаль в тонкій шкаралупі, яку легко відкрити руками з мінімальними зусиллями.
Мигдаль — плоди однойменного рослини з сімейства розоцвітих, який культивується вже багато століть.
Горіх допомагає поліпшити зір, стимулює роботу головного мозку, зміцнює кісткову тканину і зубну емаль, підвищує стійкість до стресів, допомагає позбутися від безсоння
Корисні властивості горішка:
• велика кількість вітаміну Е покращує і омолоджує стан шкіри;
• амінокислота аргінін, кальцій, магній, марганець зміцнюють серцево-судинну систему і запобігають розвитку атеросклерозу;
• швидко насичує організм і не відкладається в жир, головне правило - не більше 30 г мигдалю в день;
• покращує роботу кишечника і ощелачивает організм;
• вітамін Е, селен і цинк запобігають розвитку раку;
• зміцнює кістки, зуби і волосся.
Ядро солодкого мигдалю активно застосовується не тільки в харчуванні, а й косметології, завдяки позитивному впливу на шкіру.
Мигдаль є безцінним продуктом харчування для вегетаріанців, завдяки високому вмісту в ньому білка, якого в ньому більше навіть, ніж в яйці. Тому мигдальні горіхи чудово втамовують голод.
Мигдаль широко використовується в виготовленні різних кондитерських виробів, в тому числі корисних домашніх цукерок. Широко застосовуються мигдальні горіхи також в кулінарії.
Мигдаль в шкаралупі - корисний, смачний і поживний продукт.
Країна виробник: США
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 23,2 г
Жири: 58 г
Вуглеводи: 3,8 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 2679 кДж/649 ккал.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Тип | Мигдаль |
Вага | 0.3 г |
Користувальницькі характеристики | |
Фасовка | Дой-пак |