202 ₴
Мигдаль — плоди однойменної рослини з сімейства розоцвітих, який культивується вже багато століть.
Горіх допомагає поліпшити зір, стимулює роботу головного мозку, зміцнює кісткову тканину і зубну емаль, підвищує стресостійкість, допомагає позбутися безсоння
Корисні властивості горішка:
• велика кількість вітаміну Е покращує і омолоджує стан шкіри;
• амінокислота аргінін, кальцій, магній, марганець зміцнюють серцево-судинну систему і запобігають розвитку атеросклерозу;
• швидко насичує організм і не відкладається в жир, головне правило - не більше 30 г мигдалю в день;
• покращує роботу кишківника;
• вітамін Е, селен і цинк запобігають розвитку раку;
• зміцнює кістки, зуби і волосся.
Ядро солодкого мигдалю активно застосовується не тільки в харчуванні, а й у косметології, завдяки позитивному впливу на шкіру.
Мигдаль можна вживати у сирому вигляді, так і в обсмаженому. Його додають у випічку, десерти, креми, так само часто поєднують з шоколадом. Мелений мигдаль використовується при виготовленні паст і наповнювачів, есенцій для ароматизації тістечок і соусів, як посипання.
Мигдаль містить велику кількість корисних елементів і вітамінів. У ньому високий вміст білку, вітаміну Е, магнію, фосфору. Крім цього мигдаль багатий цинком, міддю, марганцем, залізом, вітамінами групи В.
Країна виробник: США
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 25,0 г
Жири: 52,0 г
Вуглеводи: 5,7 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 2533 кДж/612 ккал.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Вага | 0.25 г |
Користувальницькі характеристики | |
Регіон | Каліфорнія |
Фасовка | Дой-пак |