105 ₴
Папаїн – фермент, який міститься в папайї, покращує роботу Шлунково-кишкового тракту, допомагає справлятися з важкою їжею. Екзотичний продукт містить добову норму мінералів, які покращують роботу серцево-судинного м'яза, виводять токсини з організму.
Чим корисна папайя:
1. Знижує рівень «поганого» холестерину.
2. Бореться з паразитами в кишківнику.
3. Зміцнює імунітет.
Продукт у процесі приготування замочується в цукровому сиропі.
Країна виробник: Таїланд
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,7 г
Жири: 0,5 г
Вуглеводи: 81,8 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1396кДж/333ккал.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 300 г |
Тип продукції | Сушені |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Папая |