56 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Папайя червона, це смачний та корисний для здоров'я фрукт. Для приготування сухофрукта з папайї її м'якоть попередньо просочують цукровим сиропом.
У складі папаї багато клітковини, яка позитивно впливає на діяльність шлунково-кишкового тракту. Природний фермент папаїн, у великій кількості наявний у папаї, сприяє розщепленню білка, незамінний для тих, хто має ускладнення засвоєння білкової їжі. За кількістю цінного каротину, папайю порівнюють із морквою. М'якуш папайї багатий на вітаміни і мінеральні речовини, головні з яких – калій і магній – необхідні для профілактики виникнення хвороб серцево-судинної системи. Також папайя допомагає у боротьбі з різними внутрішніми паразитами, очищає організм, виводить шкідливі речовини, шлаки та токсини.
Вживання папаї сприяє зміцненню імунної системи та загальному відновленню організму.
Продукт у процесі приготування замочується у цукровому сиропі.
Країна виробник: Таїланд
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,7 г
Жири: 0,5 г
Вуглеводи: 81,8 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1396кДж/333ккал.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 150 г |