132 ₴
Кунжут мікс - це суміш чорного та білого кунжуту. Насіння містить клітковину, що благотворно впливає на травні процеси і покращує моторику кишківника. Кунжут мікс оздоровлює та омолоджує організм, підвищує тонус, надає відчуття бадьорості, зміцнює пам'ять, має протизапальну дію. У складі кунжуту є вітаміни групи В, С, а також мінеральні речовини, серед яких калій, кальцій, магній, залізо, фосфор. Завдяки високому вмісту кальцію кунжутне насіння зміцнюють кісткову та суглобову тканину, зуби, нігті, знімають запалення, попереджають розвиток остеопорозу та покращують еластичність м'язів. Високий вміст ніацину сприяє покращенню роботи мозку та нервової системи. Це насіння здатне знизити ризик виникнення ракових пухлин, і знизити рівень шкідливого холестерину в крові.
Кунжутом мікс посипають булочки, випічку, додають у салати, м'ясні, рибні та овочеві страви, десерти. Щоб повністю розкрити смак та аромат, їх потрібно підігріти на сухій сковорідці кілька хвилин.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 19,9 г
Жири: 59,8 г
Вуглеводи: 11,2 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 2362 кДж/565 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Вага | 0.5 г |
Упаковка | Пакет |