189 ₴
161 ₴
Кокосовий цукор є продуктом, який виготовляють з соку кокосової пальми, що належить до родини Пальмірових, роду Кокос. Її сік стали використовувати для виготовлення цукру, який вважається альтернативою білому. Принцип виробництва цукрів полягає в тому, щоб почати трохи розігріти сік на сонці, щоб випарувати гарячу вологу, а потім охолодити в тіні, після чого продукт кристалізується.
Глікемічний індекс кокосового цукру дорівнює 35, що вважається найнижчим показником серед таких продуктів. Декілька років тому найбільш корисним підслухувачем був цукровий цукор, що був глітемічний індекс якого дорівнює 68. Цей індекс показує швидкість розщеплення вуглеводів. Чим нижчий, тим корисніший продукт. За основу беруть глюкози, тобто 100. Високий глімічний індекс підвищує рівень цукру в крові, викликає різкий викид інсуліну. Цей гормон перетворює вуглеводи в жирні відкладення. Замість того щоб використовувати кокосовий цукор, підслуховуючи його, можна контролювати свою вагу і рівень холестерину.
Країна виробник: Індонезія
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 1,1 г
Жири: 0,4 г
Вуглеводи: 93,4 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1598 кДж/382 ккал
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | Індонезія |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |
Тип цукру | Кокосовий |