145 ₴
Горіх пекан в шкаралупі, попередньо обсмажений в кокосовій олії
Пекан - родич волоського горіха, за смаком вони схожі, але ядра пекана трохи м'якші та ніжніші
Горіх пекан позитивно впливає на організм:
• вітамін Е запобігає розвитку раку;
• знижує рівень холестерину;
• рекомендують при втомі і відсутності апетиті;
• покращує роботу серцево-судинної системи;
• кальцій і фосфор зміцнюють кістки, волосся, нігті і зуби.
Смак екзотичного горіха пекан включає вершкові, шоколадні та ванільні нотки, тому його застосування широко поширене в кулінарії. Для приготування страв він використовується в сирому, смаженому і сушеному вигляді. Його додають в десерти, салати та інші страви.
Горіх пекан застосовується при приготуванні випічки (печиво, пироги та ін.). У США з його застосуванням готують відому національну страву - пиріг-пекан з кленовим сиропом, коричневим цукром і ванільним екстрактом.
Країна виробник: США
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 11,1 г
Жири: 60,7 г
Вуглеводи: 14,8 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 3292 кДж/787 ккал.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | США |
Тип | Пекани |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.15 г |