130 ₴
Чим корисний кокос? Кокосова стружка здавна використовується, як засіб профілактики онкологічних захворювань різної стадії. Це обумовлено наявністю величезної кількості лауринової кислоти, яка захищає організм від виникнення раку.
Властивості кокосової стружки:
1. У 3 рази підвищує працездатність організму.
2. Стимулює концентрацію уваги.
3. Покращує зір і пам'ять.
Більш того, калорійність кокоса дозволяє використовувати цей продукт в дієтичному харчуванні для спалювання жиру.
Країна виробник: Індонезія
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 12,0 г
Жири: 65,0 г
Вуглеводи: 14,0 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 2477кДж/592ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Вага | 500 г |
Основні | |
Фасовка | Пакет |