424 ₴
Фундук смажений бланшований — це свіжий і смачний горіх без шкірки, ідеально підходить для закусок, випічки і кондитерських виробів. Оболонка (коричнева шкірка) знімається з допомогою бланшування — процес ошпарювання окропом, так як в цьому горісі шкірка досить неподатлива до зняття.
Варто відзначити, що в 100 грам бланшованого фундука міститься 698 ккал Фундук виключно багатий фолієвою кислотою, яка є унікальною особливістю для горіхів. 100 г свіжих горіхів включають в себе 113 мкг — тобто близько 28% рекомендованої добової дози цієї кислоти.
Країна виробник: Туреччина
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 17,8 г
Жири: 67,5 г
Вуглеводи: 6,9 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 2877кДж/698 ккал.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.5 г |
Країна виробник | Туреччина |
Фасовка | Пакет |