146 ₴
Даний фрукт збагачує організм людини різними речовинами: вітамінами, мікроелементами та іншими. Основна цінність цього продукту – утримання в своєму складі харчових волокон. Крім того, по кількості фолієвої кислоти груша обходить чорну смородину. А це показник! Адже вітамін В9 відповідає за гарний настрій людини, оскільки бере безпосередню участь у виробленні гормонів щастя. Тому даний плід надає освіжаючу і підбадьорливу дію на організм.
Крім того, в'ялені груші мають здатність впливати на кишкову флору, запобігати розвиток запальних процесів у нирках і сечовому міхурі, збільшувати кислотність шлункового соку і пригнічувати розвиток хвороботворних мікробів в шлунку і кишечнику. Також вищезгаданий продукт чудово виводить токсини з організму, знижує рівень холестерину, очищає кишечник, запобігає розвиток процесів гниття в товстій кишці, сприяє зростанню м'язів. В'ялені груші зміцнюють стінки судин, поліпшують склад крові і капілярну проникливість.
Продукт у процесі приготування замочується в цукровому сиропі.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Культура | Груші |
Вага | 500 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | в'ялені |