160 ₴
Папайя – єдиний фрукт, який має у своєму складі унікальний фермент – папаїн, який допомагає розщеплювати їжу. У цукатах цього екзотичного фрукта присутня величезна кількість всіх необхідних вітамінів, включаючи A,C,E, B. Більш того, мінерали, які також містяться в папайї, оздоровлюють організм зсередини.
Чим корисна папайя:
1. Обеспечивает профилактику острых форм рака ЖКТ.
2. Понижает уровень сахара в крови.
3. Очищает организм от токсинов.
Продукт в процессе приготовления замачивается в сахарном сиропе.
Країна виробник: Таїланд
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,7 г
Жири: 0,5 г
Вуглеводи: 81,8 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1396кДж/333ккал.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 500 г |
Тип продукції | Сушені |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Папая |