198 ₴
Показати оптові ціниСочевиця французька містить вітаміни, вуглеводи, білки, ізофлавоноїди, пектини, мінеральні елементи та клітковину. За концентрацією заліза і калію вона займає провідну позицію серед бобових. Також, сочевиця містить у своєму складі велику кількість білку, до того ж його якість значно перевищує всі інші рослинні білки. Тому бобовий продукт здатний стати гідною заміною м'яса, особливо під час посту.
Все більшої популярності набуває сочевиця французька завдяки корисним властивостям:
● зміцнює імунітет, підвищує опірність організму до інфекцій;
● підвищує життєвий тонус, насичує енергією;
● знімає головний біль;
● очищає кишківник від токсинів та шлаків;
● нормалізує травну діяльність;
● сприяє насиченню клітин киснем;
● нейтралізує вільні радикали та радіонукліди;
● нормалізує вміст глюкози.
Країна виробник: Канада
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 24,2 г
Жири: 1,7 г
Вуглеводи: 53,5 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1360 кДж/325 ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Упаковка | Пакет |
Вага | 1 кг |
Основні | |
Вид крупи | Сочевична |