128 ₴
Склад: 100% нут (турецький горох). Підходить для пророщування. Без ГМО та хімічних добавок.
Проростки турецького гороху містять високоякісні білки і жири, клітковину, велику кількість кальцію, а також такі мінерали: магній і калій, крім того, до його складу входять вітаміни А і С. Вони мають низьку калорійність і перевершують інші бобові культури за кількістю основних незамінних амінокислот — метіоніну і триптофану. Сучасні вчені з'ясували, що недаремно люди завжди цінували цей вид бобових.
Зерно нуту містить до 30% білка, який за якістю наближається до яєчного, до 8% олії, 50-60% вуглеводів, 2-5% мінеральних речовин, багато вітамінів: А, В1, В2, ВЗ, З, В6, PP.
Країна виробник: Туреччина
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 19,0 г
Жири: 6,0 г
Вуглеводи: 61,0 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1523 кДж/364 ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Вид крупи | Нут |