610 ₴
Показати оптові ціниГоріхи дуже смачні, поживні і корисні для нашого організму. Різні види горіхів містять в собі унікальний баланс вітамінів і мінералів.
Але це ще не все, горіхи багаті на білки, жирні кислоти й антиоксиданти. Для кращого засвоєння, горіхи можна їсти разом зі складними вуглеводами і фруктами.
Мигдаль — плоди однойменного рослини з сімейства розоцвітих, який культивується вже багато століть.
Корисні властивості горішка:
• велика кількість вітаміну Е покращує і омолоджує стан шкіри;
• амінокислота аргінін, кальцій, магній, марганець запобігають розвитку атеросклерозу;
• швидко насичує організм і не відкладається в жир;
• покращує роботу кишечника і лужним організм;
• вітамін Е, селен і цинк запобігають розвитку раку.
Горіх кешью має незабутній смак і корисні властивості для організму:
• формує колаген і зберігає молодість шкіри, роблячи її більш еластичною і пружною;
• зміцнює нігті, волосся та зуби;
• знижує запальні процеси;
• володіє антибактеріальними і тонізуючими властивостями;
• благотворно впливає на серцево-судинну систему;
• відмінний афродизіак;
• багатий вітамінами і мінералами (вітаміни групи В і А, До, цинк, фосфор, мідь, магній, цинк і ін)
Фундук - його ще називають лісовий горіх, один з найбільш корисних горіхів, який багатий вітамінами, мінералами і має високу харчову цінність.
Щоб розуміти всю користь фундука, можна подивитися на цифри: у 100 г міститься 680 мг калію, 163 мг магнію, 6,3 мг вітаміну С і 4,7 мг заліза.
Також, до складу лісового горіха входять білки (15 г білка на 100 г фундука), амінокислоти, протеїни і ненасичені жирні кислоти.
Фундук покращує здоров'я:
• зміцнює імунітет;
• знижує рівень поганого холестерину в крові;
• покращує роботу головного мозку;
• кровоносні судини стають більш пружні і еластичні;
• очищає кров;
• підвищує рівень гемоглобіну;
• виводить шлаки і токсини з організму;
• позбавляє від патогенної мікрофлори кишечника;
• уповільнює процес старіння.
Волоські горіхи містять більше антиоксидантів, ніж більшість інших продуктів. Вживання в їжу волоських горіхів допомагає поліпшити роботу мозку і запобігти хвороби серця і рак.
Волоські горіхи містять безліч вітамінів: B2 і B12, A, D, C, E, K, ненасичені жирні кислоти омега 3 і омега 6, фосфор, марганець, йод, калій, магній, селен і багато інші корисні речовини.
Якщо додати ароматні і корисні горіхи, то можна приготувати дуже смачні десерти, випічку, шоколад та інші страви, адже вони цінується своїми смаковими якостями.
У асорті входять сирі горіхи: мигдаль, кешью, фундук, волоський горіх.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 18,6 г
Жири: 52,1 г
Вуглеводи: 15,5 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 2733 кДж/653 ккал.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Фасовка | Пакет |
Вага | 1 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Фасовані |