58 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Кіноа — псевдозерновая культура, яка вперше з'явилася в Південній Америці, а індіанці називали цей цінний злак — золотим зерном.
Крупа кіноа повинна бути у вашому раціоні, якщо ви дбаєте про своє здоров'я.
Кіноа біла засвоюється організмом практично повністю, а наявність великої кількості вітамінів, мінералів і амінокислот робить одним з найбільш корисних злаків.
Головна користь кіноа полягає в тому, що вона зміцнює волосся, зуби і кістки завдяки амінокислоти лізин, яка засвоює кальцій.
Вживання цього диво злаку допоможе вам у боротьбі з підвищеним цукром у крові, холестерином, шкідливими речовинами і токсинами.
Як правильно варити кіноа?
1. для початку потрібно крупу близько 1-2 хвилинки;
2. потім потрібно додати воду в пропорції 1:2 і посолити;
3. варити 15 хвилин.
4. насолоджуйтеся смачною і корисною кашею.
Перуанська крупа кіноа біла відрізняється від індійської розміром крупинок, вони більше, а колір - світліше.
Країна виробник: Перу
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 13,6 г
Жири: 5,8 г
Вуглеводи: 70,0 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1585 кДж/378 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Перу |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.15 кг |
Вид крупи | Кіноа |
Колір | Білий |