171 ₴
Ківі – це тропічний фрукт особливий тим, що у своєму складі має всі необхідні вітаміни, а саме A, B, E, C і мінерали – калій, кальцій, фосфор, магній, залізо, що в комплексі дає неоціненний ефект на організм.
Цукати з ківі можна додавати в каші, десерти, використовувати як начинку в бісквітне, здобне, пісочне, дріжджове тісто і як окремий елемент декору для прикраси тортів, тістечок, печива, рулетів. Для десертів використовується, як начинка і декор одночасно.
Продукт у процесі приготування замочується в цукровому сиропі.
Країна виробник: Таїланд
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 2,0 г
Жири: 1,0 г
Вуглеводи: 71,0 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1259кДж/301ккал.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | Китай |
Тип продукції | Сушені |
Тип | Фасовані |