278 ₴
Курага - це корисний продукт, у виготовленні якої використовується абрикос з кісточкою. Більш того, курага - не просто смачно, це ще й корисно, адже продукт містить йод, вітамін А, С і необхідні матеріали для оздоровлення серцевого м'яза, а також для нормалізації обмінних процесів в організмі. Курага корисна при захворюваннях нирок, оскільки стимулює сечовиділення. Вона позитивно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту: пектин і клітковина сприяють природному і м'якому очищенню кишечника, виведенню радіонуклідів, солей важких металів, холестерину. Продукт в процесі приготування замочується в цукровому сиропі.
Країна виробник: Туреччина
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 3,3 г
Жири: 0,5 г
Вуглеводи: 55,5 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1008 кДж/241ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Сушені |
Культура | Абрикос |
Тип | Фасовані |
Країна виробник | Туреччина |
Вага | 500 г |