273 ₴
Мигдальні пластівці — це тонко нарізані скибочки ядер сирого мигдалевого горіха. Смакові якості і властивості пластівців нічим не відрізняються від горіха.
Мигдальні пластівці найчастіше використовують у кулінарії для декорування смачної випічки, десертів і салатів, вони надають кожному блюду незабутній ніжний горіховий смак.
Мигдаль — смачний і корисний горіх, містить у собі вітамін Е, майже всі вітаміни групи В, а також білки, жири, вуглеводи.
Горіх допомагає поліпшити зір, стимулює роботу головного мозку, зміцнює кісткову тканину і зубну емаль, підвищує стресостійкість, допомагає позбутися безсоння.
Корисні властивості горішка:
• велика кількість вітаміну Е покращує і омолоджує стан шкіри;
• амінокислота аргінін, кальцій, магній, марганець зміцнюють серцево-судинну систему і запобігають розвитку атеросклерозу;
• швидко насичує організм і не відкладається в жир, головне правило — не більше 30 г мигдалю в день;
• покращує роботу кишечника і лужним організм;
• Селен і цинк запобігають розвитку раку;
• зміцнює кістки, зуби і волосся.
Країна виробник: США
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 25,0 г
Жири: 52,0 г
Вуглеводи: 5,7 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 2533 кДж/612 ккал.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.5 г |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Регіон | Каліфорнія |