140 ₴
Показати оптові ціниВід 25% всього складу квасолі припадає як раз-таки на якісні рослинні білки. Вони нічим не поступаються м'ясного протеїну. І до всього іншого швидше і краще засвоюються організмом. Біла квасоля містить масу корисної клітковини, яка допомагає в засвоєнні продуктів, жирів, вуглеводів.
Крім того, насіння білої квасолі використовуються в медицині. З її допомогою лікують ревматизм, захворювання суглобів. Вона застосовується і в неврології – для боротьби з хронічною втомою, дратівливістю і перенапруженням.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 21,1 г
Жири: 1,2 г
Вуглеводи: 41,4 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1109 кДж/265 ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1 кг |