230 ₴
Продукт у процесі приготування замочується в цукровому сиропі
Журавлина має широкий спектр використання. Її застосовують як для різноманітності харчування, так і з неї виготовляють лікувальний журавлинний морс. Завдяки високому вмісту вітамінів і мінералів, ягода служить природним антибіотиком, який одночасно очищає організм, і стимулює імунітет.
Особливості журавлини:
1. Ягода сприяє зниженню «поганого» холестерину.
2. Сушена журавлина знижує цукор у крові.
3. Плід вбиває грибки всередині організму.
4. Очищає організм від важких металів.
5. Журавлина підвищує імунітет.
Продукт у процесі приготування замочується в цукровому сиропі.
Країна виробник: США
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,1 г
Жири: 0,4 г
Вуглеводи: 57,5 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1288кДж/308ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | США |
Культура | Журавлина |
Тип | Фасовані |