260 ₴
Инжир сушенный натуральный — это вкусные плоды фигового дерева рода Фикус, родиной которого является Ближний Восток.
Существует множество видов инжира, которые отличаются между собой формой, цветом и вкусом.
Сладкая, мягкая текстура и хрустящие семена создают неповторимый вкус натурального сушеного инжира.
Инжир очень полезный для здоровья, как в свежем виде, так и в сушеном, это кладезь витаминов, минералов, антиоксидантов, клетчатки и фитонутриентов.
Инжир содержит кальций, железо, калий, натрий, хлор, фосфор, марганец, витамины группы В, А.
Корисні властивості натурального сушеного інжиру:
• великий вміст заліза підвищує гемоглобін;
• покращує якість сну і розумові здібності, заспокоює нервову систему;
• зміцнює імунітет;
• жирні кислоти борються з проблемами серцево-судинної системи;
• кальцій і фосфор зміцнюють кістки, зуби і волосся;
• знижує рівень холестерину;
• покращує стан шкіри.
Натуральний сушений інжир можна додавати в улюблені каші, мюслі, гранолу, цукерки, салати і прикрашати випічку і торти.
Сушений інжир — це корисний і поживний продукт, який володіє неймовірним смаком.
Країна виробник: Туреччина
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 3,1 г
Жири: 0,8 г
Вуглеводи: 57,9 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1075кДж/257ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 500 г |
Країна виробник | Туреччина |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Інжир |