157 ₴
Мигдаль — плоди однойменної рослини з родини рожевих, яка культивується вже багато століть.
Горіх допомагає покращити зір, стимулює роботу головного мозку, зміцнює кісткову тканину та зубну емаль, підвищує стресостійкість, допомагає позбутися безсоння.
Корисні властивості горіха:
• велика кількість вітаміну Е покращує та омолоджує стан шкіри;
• амінокислота аргінін, кальцій, магній, марганець зміцнюють серцево-судинну систему та запобігають розвитку атеросклерозу;
• швидко насичує організм і не відкладається в жир, головне правило - не більше 30 г мигдалю на день;
• покращує роботу кишечника і олужує організм;
• вітамін Е, селен і цинк запобігають розвитку раку;
• зміцнює кістки, зуби та волосся.
Ядро солодкого мигдалю активно застосовується у харчуванні, а й косметології, завдяки позитивному впливу на шкіру.
Мигдаль містить велику кількість корисних елементів та вітамінів. У ньому високий вміст білка, вітаміну Е, магнію, фосфору. Крім цього мигдаль багатий цинком, міддю, марганцем, залізом, вітамінами групи В.
Склад: 100% мигдаль солодкий сирий. Без ГМО та хімічних добавок.
Країна виробник: США
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 25 г
Жири: 52 г
Вуглеводи: 5,7 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 2533 кДж/612 ккал.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.25 г |
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Регіон | Каліфорнія |