95 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Інжир сушений натуральний — це смачні плоди фігового дерева роду Фікус, батьківщиною якого є Близький Схід.
Існує безліч видів інжиру, які відрізняються між собою за формою, кольором і смаком.
Солодка, ніжна текстура і хрусткі насіння створюють неповторний смак натурального сушеного інжиру.
Інжир дуже корисний для здоров'я, як у свіжому вигляді, так і в сушеному, це джерело вітамінів, мінералів, антиоксидантів, клітковини і фитонутриентов.
Інжир містить кальцій, залізо, калій, натрій, хлор, фосфор, марганець, вітаміни групи В, А.
Корисні властивості натурального сушеного інжиру:
• великий вміст заліза підвищує гемоглобін;
• покращує якість сну і розумові здібності, заспокоює нервову систему;
• зміцнює імунітет;
• жирні кислоти борються з проблемами серцево-судинної системи;
• кальцій і фосфор зміцнюють кістки, зуби і волосся;
• знижує рівень холестерину;
• покращує стан шкіри.
Натуральний сушений інжир можна додавати в улюблені каші, мюслі, гранолу, цукерки, салати і прикрашати випічку і торти.
Сушений інжир — це корисний і поживний продукт, який володіє неймовірним смаком.
Країна виробник: Туреччина
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 3,1 г
Жири: 0,8 г
Вуглеводи: 57,9 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1075кДж/257ккал
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 150 г |
Країна виробник | Туреччина |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Інжир |