132 ₴
Показати оптові ціниМакове борошно – корисний харчовий продукт, який виробляється з очищених та знежирених макових зерен. З них вичавлюється масло, а макуха підсушується і перемелюється в борошно. Вона зберігає корисні речовини і добре засвоюється організмом.
Макове борошно є цінним джерелом кальцію рослинного походження, що легко засвоюється організмом, зміцнюючи кісткову тканину суглобів, кісток і зубів.
До її складу входить велика кількість корисних сполук, таких як: алкалоїди, жирні кислоти омега-6, омега-9, поліфеноли, мінеральні речовини. Також макове борошно багате на мікроелементи : калій, кальцій, магній, марганець, мідь, натрій, фосфор, цинк, залізо.
Містить вітаміни: А, В1, В2, В3, В5, В6, В9, С, Е.
Основні | |
---|---|
Вага | 1 кг |