-10%320 ₴
288 ₴
Кокосовий сироп – підсолоджувач натурального походження, який одержують із нектару квіток кокосу або соку кокосових пальм після випарювання зайвої вологи. Ці рослини зустрічаються у тропіках по всьому світу та є сільськогосподарською культурою. Смак кокосового сиропу солодкий та карамельний.
У сиропі є калій, магній, цинк, залізо та 17 амінокислот. Солодкість кокосового сиропу крім глюкози забезпечується наявністю фруктози та полісахариду інуліну – добре відомого пребіотику, який допомагає травленню. Пребіотики допомагають формувати та підтримувати здорову мікрофлору кишечника.
Спосіб вживання
Кокосовим сиропом поливають млинці, оладки, вафлі, сир, кашу. Його додають у коктейлі, каву та чай. Кокосовий сироп може замінити цукор у випічці та кондитерських виробах.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Німеччина |
| Смак | Кокос |
| Склад | 100% кокосовий сироп |
| Об`єм | 245 мл |
| Упаковка | Пластикова пляшка |
| Вид товару | Сироп |