
136 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Песто – це відомий зелений італійський соус із яскравим смаком. Песто винайшли у Генуї, в області Лігурія, що розташована на півночі Італії. Свою назву соус отримав від італійського слова "розтирати". Соус песто готують, ретельно розтираючи усі інгредієнти. Цей соус цікавий тим, що для його приготування, не потрібно ніякої теплової обробки: інгредієнти слід просто подрібнити і змішати.
Класичний італійський соус песто подають до пасти та різноманітних страв з макаронних виробів, використовують як самостійний соус, а також як основу для іншого соусу. Риба, запечена з песто, набуває своєрідного пікантного ніжного смаку. Песто чудово доповнить запечене м'ясо або птицю, ідеально проявить себе в салаті зі свіжих овочів або карпаччо. І звичайно, стане чудовим доповненням до сиру чи овочевої закуски.
Склад: Базилік свіжий 55%, олія, сир Grano Padano: молоко, сіль, фермент, консервант: лізоцим, горіхи кешью, картопля, оливкова нерафінована олія, сіль, сир Pecorino Romano: молоко овече, сіль, фермент, цукор, кедрові горіхи, часник, регулятор кислотності.
1288 кДж \ 308 Ккал
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Fratelli Mantova |
| Країна виробник | Італія |
| Упаковка | Скляна банка |
| Вага | 190 г |