Кошик
8315 відгуків
ECOLOTOS інтернет-магазин натуральних продуктів харчування
+380 (96) 360-36-36
+380 (63) 501-80-81
+380 (99) 440-90-98
Кошик
NATURALБорошно із земляного мигдалю (чуфи) 300 г
влево
  • Борошно із земляного мигдалю (чуфи) 300 г, фото 3
вправо

Борошно із земляного мигдалю (чуфи) 300 г

  • Немає в наявності
  • Код: T-2439

73 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

+380 (96) 360-36-36
Telegram, Viber
  • +380 (63) 501-80-81
  • +380 (99) 440-90-98
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Чуфа (тигровий горіх) - багаторічна трав'яниста рослина з сімейства осокових. За смаком вони нагадують мигдаль і можуть використовуватися в їжу у сирому вигляді, так і у складі кулінарних виробів. 

Чуфа володіє високою харчовою цінністю за рахунок вмісту ненасичених жирних кислот і жирів. Ці речовини служать для організму джерелом енергії, запобігають розвитку атеросклерозу, знижує рівень холестерину. Щоб задовольнити добову потребу організму в поліненасичених жирних кислотах рослинного походження, достатньо всього 150 г чуфи. У складі рослини міститися також вуглеводи у вигляді крохмалю і цукрів, вітаміни, мікроелементи.

До складу чуфи входить також йод, селен, мідь. Завдяки унікальному збалансованому співвідношенню, мінерали не проявляють антагоністичні властивості один до одного, а лише доповнюють корисний вплив.

Виробляють борошно шляхом подрібнення тигрових горіхів та просіювання порошку через дрібну сітку. Борошно тигрового горіха багате кальцієм, фосфором, натрієм, калієм, залізом, цинком, вітамінами С та Е, фолієвою кислотою, а також ненасиченими жирами та білками. Воно має низький вміст вуглеводів, що робить його ідеальним дієтичним продуктовим. Також горіхове борошно містить багато клітковини та антиоксидантів.

Способи використання борошна з чуфи:

Страви із горіхового борошна можна готувати, запікати чи смажити. Його текстура та смак ідеально підходять для різних рецептів, навіть для ласощів, які не потребують випічки.

Особливості зберігання горіхового борошна:
Борошно треба тримати у сухому прохолодному місці в щільно закритому контейнері або банці.

Орчата (оршад) — традиційний іспанський напій, історія виготовлення якого тягнеться ще з далеких часів.

По вигляду і консистенції орачата нагадує молоко. Напій з чуфи п'ють в холодному вигляді і подають практично у всіх кафе Валенсії. Готується орчата в трьох варіантах: рідка, з меленим льодом (гранисадо) або змішана.

Основні
Країна виробникПортугалія
Вага0.3 г
Користувальницькі характеристики
ТипЧуфа горіх
ФасовкаДой-пак
Інформація для замовлення
  • Ціна: 73 ₴
Борошно із земляного мигдалю (чуфи) 300 гБорошно із земляного мигдалю (чуфи) 300 г
Немає в наявності
73 ₴
+380 (96) 360-36-36
Telegram, Viber
  • +380 (63) 501-80-81
  • +380 (99) 440-90-98

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner