73 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Чуфа володіє високою харчовою цінністю за рахунок вмісту ненасичених жирних кислот і жирів. Ці речовини служать для організму джерелом енергії, запобігають розвитку атеросклерозу, знижує рівень холестерину. Щоб задовольнити добову потребу організму в поліненасичених жирних кислотах рослинного походження, достатньо всього 150 г чуфи. У складі рослини міститися також вуглеводи у вигляді крохмалю і цукрів, вітаміни, мікроелементи.
До складу чуфи входить також йод, селен, мідь. Завдяки унікальному збалансованому співвідношенню, мінерали не проявляють антагоністичні властивості один до одного, а лише доповнюють корисний вплив.
Виробляють борошно шляхом подрібнення тигрових горіхів та просіювання порошку через дрібну сітку. Борошно тигрового горіха багате кальцієм, фосфором, натрієм, калієм, залізом, цинком, вітамінами С та Е, фолієвою кислотою, а також ненасиченими жирами та білками. Воно має низький вміст вуглеводів, що робить його ідеальним дієтичним продуктовим. Також горіхове борошно містить багато клітковини та антиоксидантів.
Способи використання борошна з чуфи:
Страви із горіхового борошна можна готувати, запікати чи смажити. Його текстура та смак ідеально підходять для різних рецептів, навіть для ласощів, які не потребують випічки.
Особливості зберігання горіхового борошна:
Борошно треба тримати у сухому прохолодному місці в щільно закритому контейнері або банці.
Орчата (оршад) — традиційний іспанський напій, історія виготовлення якого тягнеться ще з далеких часів.
По вигляду і консистенції орачата нагадує молоко. Напій з чуфи п'ють в холодному вигляді і подають практично у всіх кафе Валенсії. Готується орчата в трьох варіантах: рідка, з меленим льодом (гранисадо) або змішана.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Португалія |
Вага | 0.3 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Чуфа горіх |
Фасовка | Дой-пак |