

319 ₴
Порошок з паростків ячменю - це порошок з висушених зелених пагонів молодих рослин. Насіння ячменю пророщують, висаджують в ґрунт і зрізають, коли пагони досягають 15-20 сантиметрів. Саме в цей час молоді пагони мають найбільшу харчову цінність. Потім зібрані паростки висушуються і перемелюють в порошок чудової якості. Один грам порошку паростків ячменю отримують з 15 грамів зелених паростків. В 100 грамах порошку міститься 1,5 кілограма паростків ячменю!
Лікувальні властивості порошку зелених паростків ячменю:
- паростки ячменю допомагають усунути неприємний запах тіла
- нормалізують рівень цукру в крові
- порошок молодого ячменю позитивно впливає на імунітет, загоєння ран і виразок, сприяє регенерації всіх тканин організму
- зменшує апетит, та допомагає скинути зайві кілограми
- стимулює обмін речовин, очищає печінку і кров, захищає організм від канцерогенів, допомагає знизити тиск і рівень цукру, володіє потужною здатністю боротися з пухлинами.
Способи застосування молодих паростків ячменю в порошку:
Достатньою денною дозою є 2-6 грамів порошку з паростків ячменю. Приймати потрібно на порожній шлунок за пів години до їжі.
Розмішайте чайну ложку порошку з гіркою (3 грами) в склянці з водою або соком і приймати 1-3 рази на день. Порошок також можна всипати в салат або інші страви, які не піддаються термічній обробці. Якщо паростки ячменю вживати вранці натщесерце, то ефект посилюється.
Разом з приймання порошку пагонів ячменю бажано збільшити кількість споживаної рідини з розрахунку на 1 чайну ложку продукту 0,2 літра води. Живильні речовини засвоюються протягом 20 хвилин і забезпечують здоров'ям і енергією.
Країна виробник: Польща
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 21,4 г
Жири: 2,5 г
Вуглеводи: 25,1 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1155 кДж/276 ккал.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Польща |