63 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Борошно пшеничне із твердих сортів Семола
Італія має вікову традицію помелу твердих сортів пшениці, утворюючи так звану Semola. Завдяки такій грамотній переробці зменшується зернистість борошна, а вміст білка та клейковини збільшується в рази в порівнянні зі звичайним борошном пшеничним.
З семоли виходять високоякісні продукти: піца, коржики, чіабата, галушки ньоккі, незвичайні десерти та випічка, а також молочні каші та пудинги. Для отримання чудових результатів не обов'язково використовувати 100% пшеницю твердих сортів, часом достатньо додати 20% семоли в загальну масу тесту.
Крім цього, в семулі вміст білків 14-15%, це вважається високим його вмістом, харчової клітковини до 20%, і такі корисні мінерали як залізо, фосфор і патасія, вітаміни Б1, Б3, Е.
Велика кількість вітамінів тіаміну та ніацину, клітковини, мінералів калію, фосфору та заліза, а також бета-каротину та каротиноїдів лютеїну дозволяє збільшувати тривалість життя людського організму, саме ці речовини відіграють превентивну роль у процесі клітинного старіння.
Країна виробник: Італія
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 9,0 г
Жири: 2,2 г
Вуглеводи: 62,0 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1410 кДж/337 ккал
Основні | |
---|---|
Вага | 0.5 кг |
Країна виробник | Італія |
Культура | Пшениця |