


650 ₴
Показати оптові ціниПорошок з цибулі – порея – найближчий родич цибулі. Має цибулевий запах, а смак його тонший у порівнянні зі звичайною цибулею.
Корисні властивості
Цей овоч, дуже багатий на вітаміни такі як: магній, фолієва кислота, фосфору. Важливою унікальною здатністю цибулі-порею є те, що при висушуванні та подальшому зберіганні в ньому накопичується вітамін С, якого стає в півтора рази більше, ніж у свіжому вигляді.
У сушеному вигляді цибуля сприяє легкому послаблюючому ефекту, що є засобом для прочищення кишеівника. Якщо регулярно вживати порей, він сприяє виведенню з організму токсинів, шлаків, залишків непереробленої їжі.
Позитивний вплив на серце
У хімічному складі цибулі-порею є солі калію. Порей показаний до вживання людям, які страждають на підвищений артеріальний тиск. Він знижує рівень холестерину в крові, оскільки перешкоджає всмоктуванню цієї речовини в кишківнику та окисленню його в кров'яному руслі.
Поліпшення лібідо
Важливою особливістю порея є вплив на сексуальний потяг людини. Цей ефект цибуля надає на людину завдяки великому вмісту в ній марганцю.
Сприяє загоєнню слизових оболонок
У пореї міститься така речовина, як аліцин, яка має бактеріостатичну дію.
Для зору
Наявність каротину, лютеїн, зеоксантин. Ці речовини сприяють гостроті зору.
За наявності варикозного розширення вен
Рекомендується вживати порей, оскільки він має фібринолітичні властивості. За допомогою цього сорту цибулі лікують подагру, артрити, захворювання сечостатевої системи.
Спосіб застосування:
Незамінний у кулінарії: його використовують для приготування супів, овочевих салатів, паст, яєчні та інших страв.
Країна виробник: Польща
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 8,9 г
Жири: 0,5 г
Вуглеводи: 74,1 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1460 кДж/349 ккал
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 1000 г |
| Упаковка | Дой-пак |
| Склад | 100% порошок цибулі-порей |