40 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Борошно пшеничне цільнозернове з твердих сортів - незамінний продукт для всіх, хто вважає за краще харчуватися правильно. Хліб з цільнозернового борошна має високу біологічну цінність і дуже корисний для здоров'я.
Найчастіше цільнозернове борошно використовують для випікання домашнього хліба. Він виходить дуже смачним, має приємний аромат. За бажання її можна підмішувати до борошна тонкого помелу - це надасть випічці особливий смак.
Найцінніші елементи зерна з погляду здорового харчування – оболонка (висівки) та зародок. Завдяки особливому помелу, у продукті зберігаються всі вітаміни та мінерали, рослинні волокна і навіть жирні кислоти. Таке борошно містить:
- Вітамін E та вітаміни групи B;
- Цинк, залізо, калій, марганець;
- Багато клітковини;
Регулярне вживання виробів із цільнозернового борошна допомагає нормалізувати роботу ШКТ, позитивно впливає на стан шкіри та волосся, покращує зір та загальний стан ЦНС, регулює обмін речовин. Крім того, клітковина грає роль абсорбенту: вбирає в себе токсини, у тому числі солі важких металів і виводить їх з організму природним чином.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 9,0 г
Жири: 2,2 г
Вуглеводи: 62,0 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1410 кДж/337 ккал
Основні | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Україна |
Культура | Пшениця |
Ґатунок | Цільнозернові |