313 ₴
Папайя сушена — це дуже ароматний і смачний сушений плід, що вирощується в тропічних широтах. Рослина має ще дві назви: «хлібне дерево» — за запах при запіканні плодів, нагадує хлібний, і «динне дерево» через схожість за своєю формою з динею.
В папайе містяться:
Позитивні впливи сухофруктів папайї на організм:
Папайю сушену натуральну можна додавати в різноманітну випічку, десерти, каші, сир, йогурт і сметану. Яскраві фруктові шматочки допоможуть зробити легкий сніданок або вечерю більш смачним і корисним. Маленькі солодкі шматочки сухофруктів кладуть у тісто, додають у пироги, тістечка, кекси і торти.
Незвичайний варіант вживання сушеної папайї — додавання маленьких шматочків в морозиво. У поєднанні з холодним ласощами папайя порадує яскравим тропічним смаком в літню спеку.
Класти сухофрукти можна готові сніданки, в мюслі, пластівці та злакові каші. Вітамінна добавка збільшить користь звичних страв, а смакові якості сніданку помітно покращаться.
Країна виробник: Таїланд
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 0,7 г
Жири: 0,5 г
Вуглеводи: 81,8 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1396кДж/333ккал.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 500 г |
Склад | |
Склад | папайя, цукровий сироп 10% |