180 ₴
Борошно із чорного рису цільнозернове
Борошно з чорного рису – це джерело вітаміну Е, клітковини та антиоксидантів, яких у складі злаку міститься більше, ніж у чорниці. Крім антиоксидантів, мука з чорного рису - це джерело вітамінів групи B, РР, а також магнію, кальцію, фосфору, заліза, йоду, калію, міді та клітковини. Виготовлена з цільного нешліфованого зерна чорного рису, що містить зародок та зовнішню оболонку, найбільш цінну для харчування. Вони перешкоджають розвитку неврологічних та серцево-судинних захворювань. Також до складу продукту входить крохмаль та рослинний білок, які дозволяють використовувати його для приготування десертів. Борошно із чорного рису може замінити звичайне борошно у будь-якій випічці. Хліб, запіканки, сирники, млинці, оладки, кекси, піца, шарлотка, печиво. Чорний рис робить будь-яку страву набагато кориснішою, збагачуючи антиоксидантами та вітамінами.
В Італії борошно з чорного рису застосовують для приготування піци з начинкою з інжиру, моцарели, базиліка, баклажана, рикотти і навіть полуниці.
Країна виробник: Таїланд
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 7,8 г
Жири: 2,7 г
Вуглеводи: 68,9 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1314 кДж/3145 ккал
Основні | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Україна |
Культура | Рис |
Ґатунок | Цільнозернові |
Вид крупи | Рисова |