55 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Кукурудзяні пластівці
З давніх-давен кукурудза використовувалася в їжу різними народами. Жовті зерна були невід'ємною частиною раціону народів майя, інків, ацтеків. З кукурудзи робили борошно, пластівці та олію. Подрібнені зерна кукурудзи використовуються для приготування кукурудзяної каші.
Головна корисна властивість кукурудзяної каші – це повне збереження всіх вітамінів та мінералів після будь-якої кулінарної обробки.
Корисні властивості
- Кукурудзяні пластівці містять безліч корисних речовин та вітамінів: залізо, калій, цинк, хром, кобальт, мідь, магній, натрій, а також вітаміни А, Е, РР, Н та інші.
- У пластівцях також присутня клітковина, яка здатна покращувати травлення та стимулювати діяльність ШКТ.
- Кукурудзяні пластівці багаті на амінокислоти. Одна з них — триптофан, що трансформується в організмі в гормон серотонін, який відповідає за гарний настрій та позитивні емоції людини.
- У складі кукурудзяних пластівців є глутамінова кислота – вона прискорює обмінні процеси мозку та покращує пам'ять.
- Пектини у складі пластівців захищають організм від утворення пухлин, а крохмаль бере участь у зміцненні м'язової тканини та нервових клітин.
Країна виробник: Україна
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
Білки: 7,4 г
Жири: 0,8 г
Вуглеводи: 79,4 г
Енергетична цінність (калорійність на 100 г): 1490 кДж/356 ккал
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1 кг |
Колір | Жовтий |
Вид крупи | Кукурудзяна |